Wie zijn wij?

De praktijk bestaat vanaf 1991 en is meer dan 10 jaar gevestigd geweest in de Lidwinastraat in Vught. Per 1 mei 2015 zijn we gevestigd in Kindcentrum Hoge Vliert in de Vliertstraat 79B. Vanuit onze ervaringen in verschillende werkgebieden als kinderfysiotherapeut zijn we deze praktijk gestart. Hierdoor hebben wij meerdere behandelmogelijkheden om kinderen met uiteenlopende problematiek te begeleiden.

Specialisten bij u in de buurt

Wij streven naar een hoogwaardige kwaliteit van zorg en werken samen met andere relevante partners, waaronder het revalidatiecentrum, huisartsen, consultatiebureaus, specialisten. Er wordt hulpvraaggericht en op maat gewerkt, waarbij het kind centraal staat.

Wij werken nauw samen met Kinderlogopediepraktijk 'Hap Slik Zeg' o.l.v. Marieke van Voorst en met Kinderergotherapiepraktijk 'De Touwladder' o.l.v. Sandra Pijnenborg. Samen vormen wij Kindcentrum Hoge Vliert. We werken onder één dak, hetgeen ons de mogelijkheid biedt om multi-disciplinair te werken.  Wij scholen ons regelmatig bij en blijven zo up-to-date van de ontwikkelingen in de kinderfysiotherapie.

In 's-Hertogenbosch vormen wij een samenwerkingsverband met Fysiotherapie Beenhakkers. Onze collega Lot Oudshoorn werkt ook voor Fysiotherapie Beenhakkers en ziet daar de jonge kinderen van 0-2 jaar. Kinderen tussen de 2–18 jaar die beter in een praktijkruimte behandeld worden, worden doorverwezen naar Kinderfysiotherapie Vught voor een behandeling in de praktijk in Vught.

Ook werken we samen met de buurtsportcoaches van MOVE Vught en Uniek Sporten Brabant

Inhoudelijk werken wij ook samen met Praktijk voor fysiotherapie Boxtel en Kinderpraktijk KUBUS te ’s-Hertogenbosch.