24 mei 2024

Special Sportdag 2024!

Ook wij zullen met Fitkids aanwezig zijn op de Special Sport Dag op 1 juni a.s.!

Jij komt toch ook?

Informatie Special Sport Dag:

Iedereen moet kunnen sporten, ook mensen met een beperking. Steeds meer verenigingen zorgen voor sportaanbod voor kinderen en/of volwassen met een verstandelijke, psychische of lichamelijke beperking.

Maar wat is er nu allemaal te doen in Vught en omgeving? En hoe kunnen verenigingen leden werven? Deze vragen worden beantwoord tijdens de Special Sport Dag.

Tijdens deze middag kunnen verenigingen laten zien welke activiteiten zij aanbieden. En de deelnemers kunnen op hun beurt geheel vrijblijvend kennismaken met een sport en deze uitproberen. Daarnaast wordt er ook gezorgd voor entertainment (muziek, eten en drinken).

Mocht je tijdens de Special Sport Dag niet dé sport kunnen vinden die bij jou past? Kom dan even naar onze stand van Uniek Sporten. Daar kun je jouw sportvraag stellen aan een buurtsportcoach van MOVE Vught. Hij of zij helpt jou graag bij het zoeken van een geschikte activiteit.

Voor wie?

De special Sport Dag is voor kinderen en volwassenen die een beperking hebben. Door de  beperking lukt het jou niet om deel te nemen aan een reguliere activiteit. Wanneer jij deelneemt aan Special Sports, krijg jij de aandacht en ondersteuning die jij nodig hebt. Hierdoor kun jij ook genieten van al het moois dat sport en bewegen kan bieden. Denk hierbij aan het fitter worden, ergens bij horen en het maken en leggen van sociale contacten (maken van vrienden/vriendinnen).

Praktische informatie

De Special Sport Dag vindt plaats op zaterdag 1 juni 2024 op het sportpark van Prins Hendrik (Sportlaan 1, te Vught). De middag begint om 14.00 uur en duurt tot 16.00 uur. Jij bepaalt zelf hoe laat je komt, hoe lang je blijft en wat je gaat doen.

Deelname aan de activiteiten is geheel gratis. Er is gelegenheid om eten en drinken te kopen. 

Meer informatie?

Heb je vragen? Neem dan even contact met op met MOVE Vught via info@movevught.nl of 06-45796883. Bekijk ook onze website: www.movevught.nl/specialsportdag

g i f q d

Deel dit bericht via: